Led Tabela

LED Tabela NEDİR?

Led Tabela Işıklı Tabela imalatı için P10 led panel, açık ve kapalı alan reklamcılığı sektöründe giderek yaygınlaşan tabela tiplerinden bir tanesidir. Yapılışı oldukça dikkat isteyen bir tabela tipidir. İş yerinizin reklamını yaptığınız led tabelaları ister kırmızı ister beyaz yaptırabiliyorsunuz.  Satır aralığı bırakma özelliği ile gösterişli kolay temizlenebilir ve suya dayanıklı. Panel sistemleri, çok uygun fiyatlarda olmasının yanında aynı zamanda çok dikkat çekici bir özelliğe sahip. Özellikle kalabalık ve yoğun caddelerde kullanımı çok fazla faydalı oluyor. İnsanlar genelde gözlerinin önünde duran dükkanı, iş yerini ya da kurumu fark etmeyebiliyor. Klasik tabela sistemlerine göre ise daha uzun ömürlüdür. Bu da hizmetin kalitesini ortaya koyuyor. Sınırsız şekilde kullanım olanağı ise oldukça önemli bir avantaj. Eğer kurumsal olarak kullanılırsa firmaya ait bilgileri ya da ürüne ait özellikleri bilgisayar üzerinden girebiliyorsunuz. Led tabela ile yazılacak yazılarda animasyon kullanımı da mümkün hale geliyor. Bu durumda reklam amaçlı kullanılan panel daha da ilgi çekici olabiliyor. Mağazada kampanyaların duyurulması led tabela üzerinden mümkündür. Bu şekilde dikkat çekerek önemli bir müşteri kitlesini çekerek, müşteri ve maddi olarak kazanç sağlanabiliyor.  Reklam sektöründe kocaman bir yer kaplayan led tabela çeşitli ürünleri ile tüm beklentilerinizi karşılayabilir.

LED Tabela İMALATI

İki adet data girişi, çıkışı ve bir adet elektrik güç girişi olan P10 Işıklı Led tabelanın panel boyutları da istenilen şekilde ayarlanabiliyor. P10 led panelin içindeki bağlantılar yukarı ve sağ doğru dizme şeklinde olmakta. Kartta bulunan HUB12 portarlarının sayısı kadar led tabela yapılabiliyor. Çift renkli bağlantı işlemlerinde ise port girişlerinin mutlaka HUB08 olması gerekiyor. Sonrasında ise kontrol edilip P10 işaretlenmekte. Tek bir panele genişlik 32 ve yükseklik 16 yeterli geliyor. Ancak yan yana olacak şekilde iki panel kullanılacaksa genişliğin 64 olması gerekiyor. Beş parçadan oluşan yazılım ekranının da kontrolü çok kolay. Araç alanı bölümünden istenilen yazı ve animasyonlar eklenebiliyor. Ayarlama bölümünden de zaman ve sistem işleyişi belirleniyor. Kullanılmak istenen led modül sayısına göre de ölçülendirilebilir.

LED Tabelada PANEL YAPAN  firmalar

Efekt sayısı ve yüzlerce yazı tipi seçeneği tabelanın kalitesini belirlemez. Led tabelaların yapımında kullanılan tüm program ve kontroller hemen hemen aynı efektlere sahiptir. Onun dışında Modül yani P10 kalitesi ne yazık ki son kullanıcıların tanımlayabileceği bir kriter değil. Tüm ithalatçı ve led tabela yapan firmalar kendi kullandıkları ürünün birinci sınıf olduğunu iddia ediyor. Ancak P10 modüllerinin kalitesi zamanla anlaşılıyor. Çünkü Ledlerin ve plastiklerin ömrü kullanıldıkça ortaya çıkıyor. Satın almadan önce bir örnek görmeyi isteyip tüm panel ve ledlerin ışık seviyesinin aynı şiddette yanıp yanmadığına bakabilirsiniz. Eğer ledlerin hepsi aynı ışık seviyesinde yanmıyorsa o tabela kaliteli değildir.

ANKARA LED TabelaCI ve IŞIKLI TABELA İMALATI

Led tabelalarında kullanılan güç kaynağı en sık arızalanan bileşendir. Tabelalarda kullanılan her P10 modülü için akım ihtiyacı 4 Amper olarak hesaplanmalıdır. Ve ona göre akım veren adaptör (güç kaynağı) tercih edilmelidir.  Onun dışında elektrik tesisatının eşit olarak bağlanması da çok önemlidir. Paneller güç kaynağına eşit aralıklarda ve bakır kablo ile bağlanmalıdır. Panellerin tamamı birbirine bağlanıp tek noktadan güç kaynağına bağlamak eşit akım dağılımı sağlamaz. Ve bu da renk tonu farkını meydana getirir. Tek kablo üzerinden geçecek akım miktarı fazla olacağından dolayı aşırı ısınma olur ve kablo zamanla kopar.

Led Tabela,Neon Yazı,Işıklı Tabela


Yorumlar

  1. Pleksi, Krom, Led Tabela ve Kutu Harf Tasarımında İmalatçı Fiyatları Burada! Alanında Uzman Kadro İle Memnuniyet İlkemizle Prestijiniz İçin Çalışıyoruz. Işıklı Tabela. Tabela Projeleri. Işıksız Tabela. Paslanmaz Krom Tabela. Totem Tabela. Tüm Tabela Modelleri.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder